Wij ondersteunen elke dag de e-mailcommunicatie van meer dan 3000 klanten

Flexmail - Gerichte en gepersonaliseerde e-mailmarketing

Een betrokken doelpubliek opbouwen is vaak complex én tijdrovend. De tools om je doel te bereiken moeten net gebruiksvriendelijk en overzichtelijk zijn. Flexmail doet wat je vraagt en groeit mee met je strategie. Starten kan in dagen, niet maanden. Dat betekent voor jou: minder training en sneller resultaat.

Meer conversies

E-mailmarketing is tegenwoordig niet meer synoniem voor het sturen van massamailings. Met Flexmail zet je hyper-gepersonaliseerde en gerichte campagnes op voor ieder doelpubliek. Krijg visueel zicht op je doelgroepen en het gedrag van je contacten.

Geavanceerde automation

E-mail is niet het eerste en ook niet het laatste touchpoint in de levenscyclus van je contact. Met de Flexmail marketing automation zet je snel en eenvoudig complexe scenario’s op om je contacten op cruciale momenten van de perfecte boodschap te voorzien.

Team van experten

Flexmail is meer dan gewoon een platform. Vóór jou werken betekent voor ons in de eerste plaats sámen werken. Ons platform is gegroeid uit de vragen en ideeën van onze klanten. Daarom staat ons team van support en experts steeds tot je dienst.

Our customers, their stories

20 juni 2017
Nieuwe website
Supertrots stellen we onze nieuwe website voor. Een groot onderdeel is ons vernieuwd prijsmodel met als belangrijkste verandering: abonnementen. We hebben er met het hele team hard aan gewerkt en we zijn nog steeds vernieuwingen aan het doorvoeren terwijl je dit leest.
Veel verkenningsplezier !
 
2 juni 2017
Verhuis naar Genk

Op 2 juni was het eindelijk zover. We verhuisden van onze kantoren in Hasselt naar onze nieuwe stek in Genk. Voortaan vertoeven we in de Jaarbeurslaan 29, bus 31 in Genk. In ons gloednieuw kantoor staan we nog steeds garant voor de nodige service en klantvriendelijkheid.
 

96%
Support Happiness Score

 

Instagram Flexmail