Flexmail online handleiding


Deze handleiding geeft u een duidelijk beeld van de uitgebreide functionaliteiten van het e-mailmarketing platform Flexmail.
Het menu van deze handleiding (links) komt overeen met de menustructuur van de applicatie. U vindt hier dus dezelfde functionaliteiten en opties terug. Klik op een menu-item of op het plus-icoontje om het submenu te openen. Klik op het min-icoontje om een submenu te sluiten.

Bepaalde onderdelen van deze handleiding maken geen deel uit van de basisversie van Flexmail. Het is dus mogelijk dat u deze onderdelen niet terugvindt in uw Flexmail account.

Flexmail hecht bijzonder veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid van haar platform. Deze lijn trekken we ook door in deze handleiding. De functionaliteiten worden stap voor stap uitgebreid besproken en toegelicht met schermafbeeldingen uit de applicatie.

Mocht u echter toch nog vragen hebben of meer informatie wensen omtrent bepaalde functionaliteiten, dan kan u steeds terecht op onze Helpdesk door een bericht achter te laten bij het contactformulier op de website van Flexmail of op het nummer 08/969 00 30.