Verstuur professionele campagnes met de beste afleverbaarheid

In Flexmail verstuur je moeiteloos je campagne naar het juiste publiek. Kies het bericht dat je wenst te versturen, bepaal onderwerp en afzender en stel je gewenste doelgroep samen door een selectie te maken uit je mailinglijsten, interesselabels en voorkeuren.

Het juiste bericht op het juiste moment met marketing automation

Campagnes zijn het krachtigst wanneer ze perfect zijn gepersonaliseerd op je contact. Met onze gebruiksvriendelijke en krachtige tools stem je je content perfect af op de noden en het gedrag van je contact, en zet je zelf uitgebreide marketing automation scenario’s op om je contacten op cruciale momenten van het juiste bericht te voorzien.

Optimaliseer je prestaties in real-time met AB Testing

Dankzij AB Testing verbeter en verfijn je je e-mailmarketing inspanningen. Optimaliseer onmiddellijk de resultaten van je campagne met testing op onderwerp, afzender, inhoud en call to actions. Kies welke test je wenst uit te voeren, voeg je varianten in en bepaal de grootte van je testgroep. De winnende variant wordt na de ingestelde wachtperiode automatisch verstuurd naar je resterende contacten. In de statistieken vind je in real-time terug hoe elke variant presteert, zodat je lessen kunt trekken voor je volgende campagnes.

Verzeker je reputatie met E-mail Authenticatie

Verhoog de afleverbaarheid en betrouwbaarheid van je campagnes voor de hoogste open ratio’s. Tegenwoordig is een grondige authenticatie een must voor bedrijven. Door het toevoegen van drie records aan je domein voorzie je een digitale handtekening voor elke campagne, en toon je de spamfilters dat je een betrouwbare verzender bent.

Versterk je online marketing met SMS campagnes

Zet multimediale campagnes op en versterk uw e-mailmarketing met SMS campagnes. Of het nu gaat om een simpel SMS-bericht of een gepersonaliseerde SMS-notificatie naar een specifiek doelpubliek. Zet meerdere keywords op om de antwoorden en resultaten van je verschillende acties te onderscheiden en kies je eigen trefwoorden voor uitschrijvingen.

Bericht- en spam controle

Test het design en de content van je bericht in alle belangrijke e-mail clients en spamfilters. Zo weet je zeker dat je bericht 100% klaar is voor verzending.

Campagnes herlanceren

Stuur een reeds verstuurde campagne na naar nieuwe contacten. Contacten die de oorspronkelijke campagne reeds ontvingen, worden automatisch ontdubbeld.

Geïntegreerde testcampagnes

Controleer personalisatie, verzendgegevens, onderwerpregel, formulieren en linken. Ben je tevreden met het resultaat? Lanceer dan rechtstreeks je echte campagne naar de geselecteerde mailinglijsten.
 

Uitgesteld verzenden

Verstuur je campagne onmiddellijk of plan je campagne in voor lancering op een latere datum en tijdstip. Dit laat je toe om je campagne aan te passen aan verschillende tijdzones.

Geavanceerde send engine

Bij Flexmail beschik je automatisch over de meest krachtige instrumenten om een goede aflevering van grote volumes e-mail in de juiste inbox te garanderen.

Dynamic Domain Manager

Verstuur professionele campagnes naar al je contacten zonder "externe" software te onthullen. De Dynamic Domain Manager laat je toe om campagnes te versturen zonder enige achterliggende referentie naar Flexmail.