EASY EMAIL

SMART
BUILDER

In onze drag&drop builder bouw je prachtig ontworpen e-mails in no time. Met die tijdswinst kan jij je helemaal richten op de juiste content. Sleep afbeelding, iconen, call to actions eenvoudig op de juiste plaats.
Vooropgestelde structuren helpen je alvast op weg naar de perfecte e-mail.

Daarnaast kan je de lay-out van je bericht en structuren naar hartenlust personaliseren op maat van je product of dienst.

Responsive
design

Tegenwoordig worden e-mails steeds vaker gelezen op mobile devices dus het is van het grootste belang dat je e-mail hiervoor geoptimaliseerd is.

Onze Smart Builder neemt al het harde werk van mobiele optimalisatie over. Elke structuur in je bericht wordt automatisch geoptimaliseerd voor de breedte van elk scherm. Bestaat je structuur uit meerdere kolommen, dan schuiven ze moeiteloos onder elkaar wanneer het scherm te smal wordt. Zo voorzie je automatisch in een optimale leeservaring voor elk contact, ongeacht welk toestel hij gebruikt.

custom template
WIZARD

Ben je op zoek naar uniformiteit in al je e-mailberichten op elk device en e-mailclient? Gebruik dan onze wizard, handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat je je niet hoeft druk te maken over lay-out en afbeeldingen.
 
De Wizard templates bevatten alle informatie over lettertypes en kleuren, berichtstructuur en de afmetingen en locatie van de afbeeldingen. Je content wordt automatisch bewerkt: tekst verschijnt in het juiste lettertype op de juiste plaats en afbeeldingen worden verkleind en geoptimaliseerd tijdens het uploaden.
 
Het enige wat jij moet doen is killercontent toevoegen.

Landing pages

Lange brokken tekst leest niemand. Daarom is het belangrijk je boodschap beknopt en duidelijk weer te geven. Na zo’n doeltreffende mail kan je verwijzen naar een mooie landings pagina waar je exclusieve content of extra informatie over je product of dienst aanbiedt.
In de rapporten kan je nadien nagaan welke contacten op deze link geklikt hebben om zo nog meer gepersonaliseerde content te voorzien voor elke klant

CONTACT RELATED CONTENT

Je hebt een leuke mail met killercontent. Nu moet je deze mail nog gaan personaliseren voor je - op voorhand gemaakte - doelgroepen/contacten.

Geen probleem hoor, met Flexmail kan je functies inschakelen die ervoor zorgen dat ieder veld van je bericht wel- OF niet zichtbaar staat voor een bepaalde doelgroep uit jouw contactenlijst. Zo kan je dus verschillende doelgroepen/segmenten mailen met een volledig gepersonaliseerde lay-out en boodschap - en dat vanuit één en dezelfde template.

Vind je dit interssant en tijdbesparend? Probeer dan zeker het “Gratis Testaccount” uit die je bovenaan kan terugvinden in de menubalk.

Is het nog onduidelijk en wil je meer info? Lees meer over contact related content