customer journey

Flexmail
FLOWS

Automatische opvolging van je prospecten en leads, klinkt te mooi om waar te zijn? Workflows neemt het zware werk graag van je over. Je gebruikt onze standaard flows of bouwt er zelf een van nul en zet hem helemaal naar je hand. De flow zorgt er automatisch voor dat je contacten de juiste mails ontvangen op het juiste tijdstip voor hen.

Interesse
labels

Stel relevante nieuwe doelgroepen op zonder enige moeite met interesselabels. Capteer het klikgedrag en de acties van je contacten en speel zo nog directer in op de nood van je klantenbestand. Met interesselabels lanceer je doeltreffende campagnes, segmenteer je contacten en personaliseer je de content van je e-mailberichten op een makkelijke en snelle manier.

LEAD
NURTURING

Een prospect wordt een lead en idealiter wordt die lead een klant. Hoe kan Flexmail je daarmee helpen? Flexmail reikt tools aan die je nodig hebt om je leads door de customer journey te leiden en ze te overtuigen voor jouw bedrijf te kiezen. Je kan met onze intuïtieve workflows scenario’s uitwerken die je leads automatisch opvolgen.

WEB
TRACKING

Een glazen bol hebben we niet bij Flexmail maar webtracking is the next best thing. Het intuïtief systeem analyseert het klik- en koopgedrag van je contacten. Die info gebruik je op zijn beurt om de interesses van je contacten in kaart te brengen. Als je weet wat je contact interesseert kan je hem beter benaderen. Een win-win situatie voor beide partijen dus.